Festival Infantil 2014

Entrem en la recta final de curs de la mà d'un dels esdeveniments més esperats del curs escolar: el Festival Infantil. Els protagonistes de la vetlada han estat a l'altura de les circumstàncies en un any tan especial, fins i tot aquells que havien estat alumnes de l'escola ara fa cent anys, venien d'un parell de metres sota terra per a l'ocasió i es trobaven en un estat de descomposició avançada.

A mitjan camí entre un final de temporada de The Walking Deads  i una actuació de Francisco Jackson (per cert, també antic alumne de l'escola) els zombis de la senyo Isabel han fet tremolar un Bernat i Baldoví ple de gom a gom amb la seua particular versió de "Thriller".

Els més menuts de les senyos  Esther, Rosana i Sara no s'han quedat enrere i han rematat la feina fent seus els temes "Hey Brother" d'Avicii  i "Timber"de Pitbull amb una estètica de reminiscència country que segur que marcarà tendència. De fet, l'equip directiu ja s'ha plantejat incorporar el barret de cowboy en l'uniforme del curs que ve amb una pistolera (opcional) adaptada als colorins plastidecor.

De tot això ja en rebreu la circular corresponent, de moment un àlbum de fotos del festival no apte per a  cardíacs, per als més valents que no tenen por a res i per a les iaies que mai no es cansen de mirar els seus néts. 

Va ser notícia 2018-2019 

 

gf