JOAN MIRÓ A TERCER DE PRIMÀRIA

Deixant de banda el zaragozano, la publicació de cap calendari havia estat tan esperada durant tants anys seguits. Difícilment trobareu cases, des de l'avinguda Mestre Serrano fins al carrer Nou, que no n'hagen tingut a l'habitació del xiquet, al llavador, a la cuina o animant les parets de la saleta de ca la iaia en alguna ocasió.

I és que no hi ha Any Nou sense el calendari d'artistes de tercer de primària amb Donya Julia. Enguany, després d'haver explorat el domini del color de Paul Klee, la tècnica del dripping de Jackson Pollock i el pop art d'Andy Warhol, han tornat a "la potència plàstica insuperable" de l'estimat Joan Miró.

La senzillesa del traçat, el seu gust pels colors primaris, les estrelles més simpàtiques del firmament sempre han fet pensar en la imaginació i el potencial infinit dels xiquets. Segur que l'artista estaria molt complagut de saber que ara han estat els xiquets qui s'han aprofitat de la seua imaginació sense límits per a desitjar el millor dels anys que estan per vindre amb l'esperat calendari de 2015.

Va ser notícia 2018-2019 

 

gf