DIVERSIÓ I RECICLATGE AMB 6É DE PRIMÀRIA

De nou, els alumnes de 6é de Primària ens han deixat bocabadats fent de les seues. Aquesta vegada s'han posat en la pell del mestre d'Educació Física i han hagut de confeccionar la seua pròpia sessió!

La missió ha sigut realitzar una sessió utilitzant exclusivament material reciclat amb l'objectiu principal de prendre consciència de la importància del reciclatge i, per descomptat, que amb un poc d'imaginació podem passar una estona fantàstica!

Així, s'han organitzat en grups de 6-7 alumnes i han preparat jocs de tota mena amb activitats tan enginyoses com "Raspeu", "Les caixes màgiques", "Torre", "Recibàsket", "Tiratintes", "El diariet" o "Carrera de cotxes" entre d'altres.

Per acabar, els alumnes han fet una exposició de la seua feina tenint en compte el temps de l'activitat, la durada de cada joc, el material... I com no, hem fet una valoració grupal; amb assemblees d'aula tot explicant els aspectes positius i els que es podrien millorar.

A la Galeria d'Imatges de la web, us deixem un recull d'imatges d'aquestes sessions tan divertides i profitoses. Feliç reciclatge!

Va ser notícia 2018-2019 

 

gf