CONTINUA LA TEMPORADA DE FESTIVALS 2015

Deixant de banda la celebració de demà de la final de l'EJA Champions League, que serà precedida per una molt esperada actuació esportiva i musical dels alumnes de 6é de Primària per a celebrar el canvi d'etapa; arranca la temporada de festivals de música indie, rock, electrònica i escolar 2015. Repassem-ne els més importants.

Comencem amb el Festival Infantil 2015. Frec a frec amb el Primavera Sound de 2015 i disputant el protagonisme a la incombustible Patti Smith que el mateix dia actuarà al Parc Fòrum de la ciutat de Barcelona. Així, divendres 29 de maig comptarem amb un cartell insuperable que revisitarà cançons de sempre com "Grease" i "Corazón contento" d'una manera que només saben els més menuts de l'escola i que segur que farà les delícies del públic assistent.

Set dies després ens retrobarem en l'altra cita ineludible de la temporada sense moure'ns del mateix recinte: l'eclèctic Comiat dels alumnes de 4t d'ESO, Sopar de les Famílies i Actes de Graduació 2015. Els veterans de l'escola també van debutar en un Festival Infantil quan corrien els primers anys del mil·leni i a penes alçaven mig metre de terra encara que no ho recorden. Després d'una dècada de grans èxits, el pròxim divendres 5 de juny s'acomiaden definitivament dels escenaris escolars. La vetlada promet moments molt emotius. Tot just hui han començat la venda de tickets. 

Va ser notícia 2018-2019 

 

gf