MOBILITZA'T PER LA SELVA

Mobilitza’t per la selva” és una campanya de reutilització i reciclatge de mòbils que llança l’ Institut Jane Goodall, amb el recolzament de la primatòloga i conservacionista Jane Goodall, ambaixadora de l’Any del Goril·la 2009, Premi Príncep d’Astúries 2003, Premi Internacional Catalunya 2015 i Missatgera de la Pau per Nacions Unides. La campanya proposa allargar la vida útil dels nostres mòbils, i a la vegada, ens ofereix una forma fàcil i gratuïta d’aportar mòbils en desús.

Amb això s'aconsegueix reutilitzar terminals i reduir la insostenible demanda dels seus components; reciclar elements útils i disposar adequadament dels materials tòxics, evitant la contaminació del medi; i recaptar fons pels programes d’educació, conservació i desenvolupament al Congo, com el del Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga, on l’Institut Jane Goodall té cura de més de 150 ximpanzés rescatats, la gran majoria dels quals han arribat en pèssimes condicions desprès de ser decomissats a caçadors, traficants o particulars.

L'Escola Jardí ha volgut participar en aquesta iniciativa organitzant una recollida al centre. A la web de l'organització podeu trobar tota la informació del projecte.


 

Va ser notícia 2018-2019 

 

gf