EJA CHAMPIONS LEAGUE 2015: PRESENTACIÓ OFICIAL

Dimecres passat en una sala de premsa de la ciutat esportiva de l'Escola Jardí de l'Ateneu plena de gom a gom es van viure moments de gran expectació en l'inici de compte enrere (queden 100 dies) i presentació de l'EJA Champions League 2015.

Nou format i moltes novetats segons els factòtums de l'esport extraescolar Lluís Rosado, Moisés Sendra, Carlos Castillo i Angèlica Nadal. Els tres primers, flanquejats per dos dels màxims anotadors de l'edició passada Carles Ramírez i Víctor Escrivà, foren els encarregats d'anar desgranant les novetats i respondre els dubtes dels més curiosos.

Fins i tot, una selecció de reporters esportius de segon d'ESO no es van voler perdre la jornada informativa amb les preguntes més indiscretes imaginables per a organitzadors i participants.

El planter de l'escola ja comença a donar fruit, en paraules de Rosado, qui també va destacar la presència d'equips de secundària en la present edició; així com la recuperació de les participants femenines.

Sendra, per la seua banda, va avançar la primícia que està gestant-se una EJA Senior League per a alumnes de secundària oberta a famílies i amics de l'escola de la qual prompte sabrem més detalls.

I a propòsit dels espònsors, Castillo no va tindre altra opció que reconéixer que, efectivament, podríem comptar amb la col·laboració d'un gran equip valencià; despertant el màxim interés del públic.

L'acte es va cloure amb la projecció d'un vídeo promocional i unes ganes desfermades per part dels assistents de saltar al terreny de joc acompanyats de les millors de les estrelles, les de l'EJA Champions League.

gf