EJA SENIOR LEAGUE 2015: UNA JORNADA INSUPERABLE

Ens agrada dir que l'escola és la casa dels xiquets, però aquest dissabte ens hem quedat curts; és molt més que això. Perquè si l'educació és cosa de tots, també l'escola ha de ser la vostra casa.

Per això hem tornat a obrir les portes i alumnes, antics alumnes, pares, mestres i amics de l'escola s'han aplegat per a celebrar una nova jornada d'esport en família, l'EJA Senior League de futbet, en un ambient festiu i amistós, de bon rotllo i fair play; però també amb un nivell esportiu important.

Moltes gràcies a tots per haver participat i haver fet possible una jornada inoblidable que segur que tindrà moltes més edicions. De fet, al Departament d'Educació Física ja ens hem posat a pensar en novetats i millores per a l'any que ve.

L'èxit de convocatòria ha superat totes les expectatives en presentar-se tretze equips que s'han hagut d' organitzar en dos grups. Al grup A hi ha hagut emoció fins a l'última ronda de partits amb un triple empat per punts (Generació del 88, Veterans FS i Equipo Rayo) que s'ha resolt per gols a favor de Veterans FS.

Així, la final l'han jugada La Quinta del Buitre, antics alumnes nascuts a principis dels noranta contra Veterans FS, pares d'alumnes. Però l'experiència i la veterania – o potser la paternitat  és un grau i la final s'ha decidit per la mínima a favor de l'equip de progenitors en un últim encontre molt disputat.

Amb independència dels resultats, consideració especial mereixen els equips més joves d'alumnes de primer i segon d'ESO: els Titanes, els RzoR i les Brocoli Team. Tots ells han plantat cara als equips més potents i han lluitat fins a l'última pilota amb actuacions més que notables com la de Nerea González, qui ha arribat a completar un hat trick. Quedeu-vos amb els seus noms perquè són el futur i molt prompte seran imparables.

gf