AMPA

REGAL DE REIS (I L'AMPA)

III PASSEJADA DES DE L'ESCOLA A L'ASSUT

LOTERIA DE NADAL 2016

TORNA LA PASSEJADA A L'ASSUT DE L'AMPA

L’AMPA DE L’ESCOLA JARDÍ DE L’ATENEU INFORMA:

Estimades famílies:

Enguany l’AMPA de l’Escola Jardí organitza la IIa Passejada a l’Assut, una jornada que compartirem alumnes, pares i professors per a gaudir d’un dia de convivència i en contacte amb la natura.

La passejada tindrà lloc el proper dissabte 28 de maig a les 9.30h. Eixirem des del col·legi i anirem fins l’Assut de Sueca pel carrer La Valldigna, carrer Dels Furs, av. Mestre Serrano, av. De l’Arròs i CV-505 fins l’Assut. En arribar pararem a esmorzar i descansar fins l’hora de la tornada, prevista sobre les 13.00h.

Cal que porteu cadascú el vostre esmorzar i beguda. Enguany des de l’AMPA hem fet una samarreta corporativa per a la passejada que podeu comprar a 5 € en l’escola els divendres 13 i 20 de maig en horari de 16.45 a 17.45h i el divendres 27 de maig en l’horari del festival infantil. Hi ha talles per a xiquets i adults.

Esperem que s’animeu a compartir amb nosaltres aquesta jornada lúdica en família i amics.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

La Junta Directiva

AMPA ESCOLA JARDÍ

L'AMPA AL FACEBOOK!

L'AMPA de l'Escola Jardí de l'Ateneu obri una nova pàgina al Facebook. Ens agrada!

 


 

CIRCULAR LOTERIA 2015


 

XARRADA 21 D'OCTUBRE: MODELS DE FAMÍLIA ACTUALS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: ALGUNES CONSIDERACIONS

Estimades famílies,

Des de l’Associació de mares i pares d’alumnes preguem tingueu en compte les següents consideracions per tal de garantir un bon funcionament de les activitats extraescolars que cursen els vostres fills en horari de 17 a 18h:

  • Els monitors i/o mestres passaran llista tots els dies i la no assistència regular s’haurà de comunicar bé al professor de l’activitat extraescolar o bé al tutor per escrit, per tal que en quede constància.
  • No s’efectuaran canvis d’una activitat a una altra si no és per una raó justificada.
  • El pagament de l’activitat extraescolar es carregarà al vostre compte bancari el mes de novembre i si heu escollit l’opció fraccionada es carregarà en novembre i en febrer. 
  • Una vegada començada l’activitat extraescolar, la no assistència no eximeix del pagament de la mateixa.
  • Els rebuts que siguen tornats es cobraran de nou afegint la comissió oportuna. 
  • No s’admeten pagaments en efectiu en el col·legi. En cas de no tindre els pagaments domiciliats, haureu d’adreçar-vos a Caixa Popular (Ronda Joan Fuster, 18) i fer l’ingrés en el número de compte de l’AMPA Escola Jardí de l’Ateneu indicant el nom, cognoms i curs del vostre fill/a.
  • Tot aquell alumne que no estiga al dia en la quota de l’AMPA o que tinga pendent el pagament alguna quota de les activitats extraescolars, no podrà assistir durant el present curs.
  • En el cas dels alumnes que han escollit l’activitat de dibuix i pintura vos recomanem que porten una camisola o babi vellets que podran deixar-se en l’escola. Els treballs que realitzen se’ls aniran emportant a casa però vos preguem que els guardeu per a tornar-los a l’escola per exposar-los el dia de portes obertes (abril-maig).

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Atentament,

La Junta Directiva
AMPA ESCOLA JARDÍ

EXTRAESCOLARS AMPA 2015-2016. MEMÒRIES D'ACTIVITATS

Estimades famílies,

Com recordareu, des de l'AMPA us van fer arribar una circular amb l'oferta d'activitats extraescolars en horari de vesprada (de 17.00 a 18.00) per al curs 2015-2016.

Algunes d'elles, com les activitats relacionades amb l'esport escolar, són sobradament conegudes (qui no ha sentit parlar encara de l'EJA Champions League?).

Alguns dels pares ens han demanat més informació d'una oferta que abasta des de "Taller de Teatre" o "Taller de Dibuix i Pintura" fins a "Ball Modern" i "Anglés Pràctic" o "Guitarra".

Adjuntem unes xicotetes memòries perquè pugueu fer-vos una millor idea de en què consistiran les diferents activitats proposades.

Salutacions.

gf