EXTRAESCOLARS AMPA 2015-2016. CIRCULAR INFORMATIVA

 

 

L'AMPA DE L'ESCOLA JARDÍ DE L'ATENEU INFORMA:

 

Estimades famílies, la Junta Directiva de l’AMPA, juntament amb el Col·legi, us fem arribar aquesta circular amb les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS que es realitzaran el curs 2015-2016 al centre en horari de vesprada, de 17.00 a 18.00 hores.

Es tracta d’una primera circular informativa i no és definitiva fins que no coneguem les vostres preferències, la qual cosa significa que algunes activitats i horaris poden variar.

Tots els pares i mares interessats en què els vostres fills participen en una o vàries activitats, heu d’EMPLENAR LA PART INFERIOR de la circular i LLIURAR-LA AL TUTOR/A DEL VOSTRE FILL/A ABANS DEL DIVENDRES 18 DE SETEMBRE per tal que puguem fer una previsió dels alumnes interessats i formar així els grups i horaris definitius de cada activitat.

Enguany s’ampliarà el servei d’ESCOLA MATINERA. De 8.30 a 9 del matí, no suposarà cap cost addicional per a les famílies. Però si deixeu els vostres fills de 8 a 8.30, s’hauran d’abonar 10 € al mes per alumne. I, en aquest cas, el xiquet haurà de portar de casa el desdejuni que vullga prendre’s al col·legi.

També s’oferiran al col·legi classes d’ANGLÉS PER A PARES I MARES amb la intenció de perfeccionar l’idioma i poder ajudar millor els nostres fills. S’informarà a les famílies més endavant mitjançant una circular.


Atentament,

La Junta Directiva
AMPA ESCOLA JARDÍ

gf