LECTOESCRIPTURA A INFANTIL: METODOLOGIA

No és la primera vegada que parlem de mètodes d'aprenentatge en lectoescriptura infantil. La senyo  Rosana, a principi de curs, ja es va encarregar de demostrar-nos, amb exemples ben curiosos, que aprendre a llegir i escriure pot ser una experiència d'allò més divertida.

I és que la iniciació a la lectura i l'escriptura és un dels temes que més us interessen als pares. Per això, fa poc organitzàrem una xarrada amb les mestres d' Educació Infantil perquè explicaren la metodologia que se segueix al centre amb els més menuts.

Algú de vosaltres ens havia demanat per la presentació que projectàrem aleshores. L'adjuntem amb el vídeo de la pràctica a l'aula de la senyo  Esther que serveix per a il·lustrar, també, la dinàmica a la resta dels cursos.

Unes imatges emocionants com poques; o és que algú de vosaltres recorda quines van ser les primeres paraules que vau aprendre a llegir? I què donaríeu ara per recuperar-les?

Mentre decidim què rescataríem i què no del nostre passat més remot, gaudim del millor dels futurs que està per vindre de la mà de les nostres senyos  tot clicant sobre la imatge per accedir al vídeo. Feliç aprenentatge!

gf