CURS 2017 - 2018 

Portes Obertes 2018

Falles 2018

Pilota a l'Escola

EJA Senior League 2018

Setmana de l'Esport

Catacross 2017

Jornada de Música Africana 2017 from EJ on Vimeo.

Jornada de Música Africana

CURS 2016-2017 

Revista El sostret 

Jornades Educatives 2016 

Setmana del Llibre 2016 

Matemàtiques 2016 

Setmana de la Ciència 2015 

Escoletes 2015-2016 

EJA Esports 

Centenari 

Selecció de portades 

LECTOESCRIPTURA A INFANTIL: METODOLOGIA

No és la primera vegada que parlem de mètodes d'aprenentatge en lectoescriptura infantil. La senyo  Rosana, a principi de curs, ja es va encarregar de demostrar-nos, amb exemples ben curiosos, que aprendre a llegir i escriure pot ser una experiència d'allò més divertida.

I és que la iniciació a la lectura i l'escriptura és un dels temes que més us interessen als pares. Per això, fa poc organitzàrem una xarrada amb les mestres d' Educació Infantil perquè explicaren la metodologia que se segueix al centre amb els més menuts.

Algú de vosaltres ens havia demanat per la presentació que projectàrem aleshores. L'adjuntem amb el vídeo de la pràctica a l'aula de la senyo  Esther que serveix per a il·lustrar, també, la dinàmica a la resta dels cursos.

Unes imatges emocionants com poques; o és que algú de vosaltres recorda quines van ser les primeres paraules que vau aprendre a llegir? I què donaríeu ara per recuperar-les?

Mentre decidim què rescataríem i què no del nostre passat més remot, gaudim del millor dels futurs que està per vindre de la mà de les nostres senyos  tot clicant sobre la imatge per accedir al vídeo. Feliç aprenentatge!

Últimes notícies 

Recursos alumnes 

Recursos professors 

Recursos pares 

gf