Passejada Centenària: una crònica en imatges

Com molts ja sabreu, la Passejada Centenària va ser un èxit d'assistència, i el més important: un dia bonic; en què alumnes i antics alumnes, pares i mares, professors i amics de l'escola feren camí sense distincions i en bona companyonia.

Per recordar-la, hem creat l'àlbum "Centenari" a la "Galeria d'Imatges" de la web de l'escola (http://52003783.swh.strato-hosting.eu/escolajardi_fotos/) i conforme anem recuperant noves imatges, anirem actualitzant-lo.

No cal dir, però, que també podeu fer-nos arribar les vostres fotos i que sou els amos de can Facebook (https://www.facebook.com/escolajardi), on podeu anar decorant el piset amb aportacions i vivències, com alguns de vosaltres ja heu començat a fer (https://www.facebook.com/escolajardi/photos). 

Salutacions i bon Centenari!


En parlen al suplement escolar "aula" del diari Levante del 27 de novembre i els informatius de Sueca TV (fragment a http://vimeo.com/80564490 o informatiu sencer a http://vimeo.com/80534297), també podeu trobar una ressenya al Butlletí d'Informació Municipal o BIMsueca corresponent al mes de novembre (https://www.facebook.com/escolajardi/posts/640033259392090):

Més articles relacionats:

gf