SOPAR DEL CENTENARI 1914-2014 (4)

Estimats amics de l'Escola Jardí,

Com sabeu, s'acosta l'esperadíssim Sopar del centenari. A partir del dilluns que ve, 13 d’octubre, ja tindreu a la vostra disposició el llistat de taules per anys al vestíbul de l'escola, per si voleu fer algun canvi.

Recordeu que per assistir-hi havíeu de fer un ingrés al Banc Popular (carrer Cullera, número 9) de 40 euros al compte bancari (IBAN) ES42 0075 0467 3906 0027 8589. La data límit per fer l’ingrés s'ha postposat fins al dia 20 d’octubre finalment.

En el concepte havia d’aparéixer nom i cognoms de l’antic alumne i l’any de naixement. Açò últim és molt important perquè ja tenim casos sense la referència de l'any que no sabem en quina taula posar-los. Mirarem de resoldre-ho aquesta setmana.

Com sempre, anirem informant-vos de qualsevol novetat a la web i al facebook de l'escola i podeu aclarir qualsevol dubte a través dels correus marta@escuelajardin, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Salutacions i bon centenari!

gf