INNOVACIÓ 2014-2015

L'Escola Jardí de l'Ateneu ha estat un dels quatre centres valencians seleccionats pel Ministerio de Educación per a portar a terme el programa "Rutas artísticas, científicas y literarias" a la Rioja i el País Basc amb vint-i-quatre alumnes de cinqué i sisé de Primària del 9 al 15 de novembre. 

El procés ve de lluny i arranca d'un projecte presentat per la direcció de l'escola amb una sèrie d'activitats per abans, durant i després del viatge que tindrem l'oportunitat de conéixer a través dels treballs dels alumnes que s'exposaran durant la Jornada de portes obertes del mes d'abril.

La resta d'alumnes que no formen part de l'expedició també gaudiran d'una setmana ben intensa amb activitats culturals a cavall entre el municipi i la ciutat de València, tot dedicant un dia per a les lletres, altre per a les ciències, la música i l'esport.

Per altra banda, la Conselleria d'Educació ha concedit una beca al projecte d'innovació "Orienta't" dissenyat específicament per als alumnes de quart d'ESO de l'escola.

Amb "Orienta't", els alumnes coneixeran de primera mà les opcions que tenen si continuen estudiant o repensaran el seu futur laboral des d'una altra perspectiva; tot visitant professionals de diferents sectors que els explicaran, millor que ningú i d'una manera pràctica, el seu dia a dia i la importància d'una bona formació.

 

gf