ESCOLA D'IDIOMES A L'ESCOLA JARDÍ

A l'Escola Jardí de l'Ateneu seguim apostant de valent per l'anglés i prova d'això és que el curs que ve 2016-17 intentarem instaurar junt amb l'empresa Activa, una Escola d'Idiomes al mateix centre.

Els alumnes de 3r a 6é de Primària (de 12 h a 13 h) i els de 1r a 4t d'ESO (de 13 h a 14 h) treballaran en grups reduïts, tindran seguiment personalitzat, certificaran el seu progrés a través d'exàmens oficials, entre d'altres... amb aquest nou projecte.

Poden acudir també alumnes d'altres centres, i si algun papà o mamà està interessat en l'Escola d'Idiomes ho ha de fer saber al personal del centre i donarem una solució.

Els més menudets de 3 anys fins 2n de Primària, i també en horari de 12 h a 13 h, podran realitzar activitats en anglés (Storytelling, Handicrafts, Songs & Games,...)

Tindrem també la possibilitat de triar l'extraescolar d'Aula d'Estudi que es realitzava fins aquest curs de 1r a 6é de Primària de 12 h a 13 h.

A continuació, i sabedors que alguns ja esteu realitzant el trenca closques de les activitats extraescolars del curs que ve junt als vostres fills i filles, us adjuntem les circulars amb els horaris i preus detallats.

També apareixen els cartells amb la data, hora i lloc de la reunió informativa pel que fa a aquestes activitats per si necessiteu més informació al respecte.

Finalment, recordar-vos que a partir del divendres 9 de setembre començaran les English Afternoons (de 15 h a 17 h) que tingueren tant d'èxit el passat juny. Si encara no us heu inscrit a aquesta activitat i esteu interessats, poseu-vos en contacte amb personal del centre i/o directament amb l'empresa Activa a través del correu levante@activa.org.

Moltes gràcies per la vostra atenció. Esperem que estigueu gaudint molt de l'estiu!

PD: Aquestes activitats estan previstes atenent al nou horari que hem sol·licitat a Conselleria. En cas de no ser aprovat finalment els ho farem saber en la brevetat més gran possible per una millor organització de tots/es.

gf