PROBLEMES AMB ELS NEGOCIS? 2017

L'Escola Jardí de l'Ateneu ha posat en marxa la preparació de la segona edició de "Problemes amb els negocis?". Com sabeu, es tracta d'un llibre de problemes matemàtics basats en els negocis de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes que el curs passat elaboraren els mateixos alumnes del centre per al nivell de 5é de Primària i que enguany s'amplia per als alumnes de 6é.

La iniciativa, que forma part d'un projecte d'innovació didàctica, a més de pedagògica, pretén afavorir el comerç al poble i adaptar els coneixements dels xiquets perquè puguen enfrontar-se als problemes de la vida quotidiana. I tot, amb els negocis com a protagonistes principals. Per això, a l'enunciat dels problemes apareixerà el nom del negoci i de l'encarregat o dependents.

Si voleu formar part del projecte, podeu fer-ho d'una manera voluntària i gratuïta posant-vos en contacte amb els responsables de l'Escola Jardí a través del correu innovació@escuelajardin.org, per tal que pugueu enviar-los l'autorització i el logotip de l'empresa.

Escola Jardí de l'Ateneu. Projectes d'Innovació.

gf