CURS 2017 - 2018 

Portes Obertes 2018

Falles 2018

Pilota a l'Escola

EJA Senior League 2018

Setmana de l'Esport

Catacross 2017

Jornada de Música Africana 2017 from EJ on Vimeo.

Jornada de Música Africana

CURS 2016-2017 

Revista El sostret 

Jornades Educatives 2016 

Setmana del Llibre 2016 

Matemàtiques 2016 

Setmana de la Ciència 2015 

Escoletes 2015-2016 

EJA Esports 

Centenari 

Selecció de portades 

EJA CHAMPIONS LEAGUE 2015: PRESENTACIÓ OFICIAL

Dimecres passat en una sala de premsa de la ciutat esportiva de l'Escola Jardí de l'Ateneu plena de gom a gom es van viure moments de gran expectació en l'inici de compte enrere (queden 100 dies) i presentació de l'EJA Champions League 2015.

Nou format i moltes novetats segons els factòtums de l'esport extraescolar Lluís Rosado, Moisés Sendra, Carlos Castillo i Angèlica Nadal. Els tres primers, flanquejats per dos dels màxims anotadors de l'edició passada Carles Ramírez i Víctor Escrivà, foren els encarregats d'anar desgranant les novetats i respondre els dubtes dels més curiosos.

Fins i tot, una selecció de reporters esportius de segon d'ESO no es van voler perdre la jornada informativa amb les preguntes més indiscretes imaginables per a organitzadors i participants.

El planter de l'escola ja comença a donar fruit, en paraules de Rosado, qui també va destacar la presència d'equips de secundària en la present edició; així com la recuperació de les participants femenines.

Sendra, per la seua banda, va avançar la primícia que està gestant-se una EJA Senior League per a alumnes de secundària oberta a famílies i amics de l'escola de la qual prompte sabrem més detalls.

I a propòsit dels espònsors, Castillo no va tindre altra opció que reconéixer que, efectivament, podríem comptar amb la col·laboració d'un gran equip valencià; despertant el màxim interés del públic.

L'acte es va cloure amb la projecció d'un vídeo promocional i unes ganes desfermades per part dels assistents de saltar al terreny de joc acompanyats de les millors de les estrelles, les de l'EJA Champions League.

Últimes notícies 

Recursos alumnes 

Recursos professors 

Recursos pares 

gf