EJA CHAMPIONS LEAGUE 2015: GRAN FINAL

EJA Champions League 2015: Programa d'actes

Dimarts 26 de maig es disputarà l'esperada final de l'EJA Champions League a partir de les 17:00 al pati de l'escola.

Però, per si fóra poc, abans del partit tindrem una actuació a càrrec dels alumnes de 6é de primària que aprofitaran l'avinentesa per acomiadar-se del curs i recollir uns merescudíssims diplomes de final d'etapa abans de pujar les escales cap a l'inexplorat territori de la secundària.

Però això serà en tornar de l'estiu. Abans s'haurà de decidir el guanyador de la Champions a l'EJA Stadium en un apassionant partit que enfrontarà Titanes contra Rayos. La jornada es tancarà amb el lliurament de premis a tots els participants de la present edició i un berenaret de germanor entre els assistents amb la col·laboració de l'AMPA (circular informativa).

Convidat mediàtic per al servei d'honor.

Una de les novetats més esperades d'enguany serà la presència d'un convidat mediàtic per a fer el servei d'honor. Com sabreu, George Clooney ha estat fa poc a València en la presentació de la nova producció de Disney...

No té res a veure. Es tracta d'Eugeni Alcañiz, escodrinyador vocacional, guionista i presentador inclassificable de Sueca Televisió que fa poc va estar a l'escola gravant un programa. Al següent vídeo podem recordar el seu fitxatge.

De moment, ja existeix la Penya Eugeni Stars de 2n d'ESO. Fixeu-vos en la impecable caricatura que ha dibuixat Joel per a l'ocasió. Impressionant.

Articles relacionats:

gf