CURS 2017 - 2018 

Portes Obertes 2018

Falles 2018

Pilota a l'Escola

EJA Senior League 2018

Setmana de l'Esport

Catacross 2017

Jornada de Música Africana 2017 from EJ on Vimeo.

Jornada de Música Africana

CURS 2016-2017 

Revista El sostret 

Jornades Educatives 2016 

Setmana del Llibre 2016 

Matemàtiques 2016 

Setmana de la Ciència 2015 

Escoletes 2015-2016 

EJA Esports 

Centenari 

Selecció de portades 

L'EJA Champions League està de moda

L' EJA Champions League està de moda; i no ho diem pels complements que llueixen amb orgull els esportistes del nostre planter dissenyats amb motiu del centenari, sinó per l'interés que ha despertat l'esport extraescolar darrerament entre companys, familiars i amics de l'escola. D'ençà unes setmanes no han deixat de ser notícia.

No en van tindre prou amb els trofeus del campionat entre escoles organitzat per la regidoria d'esport i volgueren tancar la temporada amb un torneig de bàsquet i futbol entre els equips de l' EJA Champions League. Degut a la proximitat del Mundial de Brasil i les pressions de la FIFA, el desenllaç va haver d'avançar-se al passat dijous dia 29 de maig.

Així, dels sis equips formats per menuts d'entre 6 i 12 anys, van eixir guanyadors els incombustiblesThe Fire Players. Abans del lliurament de premis, hi va haver berenar preparat per les supporters de quart d'ESO que no van voler deixar de participar en l'esdeveniment esportiu de l'any ni en un tercer temps en què va quedar clar que, a més de la tècnica i el bon estat de forma, no es pot ser un campió sense fair play  i camaraderia entre companys i contrincants.

El premi al màxim encistellador se'l va emportar Carles Ramírez. Més complicat va ser resoldre el Pichichi  de futbol sala, un baló de primera categoria que finalment va haver de sortejar-se entre els cinc màxims golejadors de la jornada i anà a parar als peus de Víctor Escrivà. Lluís Rosado, un dels responsables de l'activitat extraescolar, ha assegurat que continuen treballant en els espònsors i que tindrem sorpreses i unes quantes novetats per a la temporada que ve. De moment, però, la repetició de les millors jugades de la jornada a la nostra Galeria d'Imatges.

Últimes notícies 

Recursos alumnes 

Recursos professors 

Recursos pares 

gf