CURS 2017 - 2018 

Portes Obertes 2018

Falles 2018

Pilota a l'Escola

EJA Senior League 2018

Setmana de l'Esport

Catacross 2017

Jornada de Música Africana 2017 from EJ on Vimeo.

Jornada de Música Africana

CURS 2016-2017 

Revista El sostret 

Jornades Educatives 2016 

Setmana del Llibre 2016 

Matemàtiques 2016 

Setmana de la Ciència 2015 

Escoletes 2015-2016 

EJA Esports 

Centenari 

Selecció de portades 

"QUIN ORATGE FARÀ DEMÀ", ANIMACIÓ LECTORA AMB JORDI PAYÀ

Els alumnes de 6é de Primària de l'Escola Jardí de l'Ateneu estan d'enhorabona. Com sabeu, el passat dimecres 22 de febrer van rebre una visita molt esperada. I és que, durant els dos últims mesos, havien estat llegint "Quin oratge farà demà?". Posteriorment, n'havien seguit parlant entusiàsticament a les tertúlies, tot compartint amb els companys les emocions i els coneixements que els havia aportat una lectura tan interessant.

El colofó final d'este projecte lector interdisciplinari va ser gaudir d'una animació lectora amb un dels autors del llibre: el conegut meteoròleg Jordi Payà. De la mà de Jordi, aprofitaren per a descobrir diferents tècniques al seu abast per a orientar-se, els instruments que empra la meteorologia, els vents de la Mediterrània... o, fins i tot, que cal saber per a poder fer una predicció meteorològica.

Per si fóra poc, els alumnes, encara àvids de saber més coses, l'entrevistaren i tingueren l'oportunitat de conéixer-lo millor, i de saber com havia anat l'elaboració a quatre mans amb l'escriptora Teresa Broseta d'un llibre que va tindre l'amabilitat de signar-nos en acabar. Tot un luxe d'experiència literària, però també personal haver conegut a Jordi. Ja no tornarem a mirar al cel de la mateixa manera. Moltes gràcies per tot i fins sempre!

 

Jordi Payà va nàixer a Alcoi el 28 de gener de 1965.  És llicenciat  en Geografia i Història a la Universitat de València. L’any 1990 i durant 24 anys va ser l’home del temps dels informatius de Canal 9-TVV, on treballà en l’elaboració i presentació del temps. També ha treballat com a responsable de la informació meteorològica en l’informatiu Comunitat Valenciana en Canal 7 TeleValencia. A juliol del 2001 funda la web www.oratgenet.com,  el primer servidor d’informació meteorològica de la Comunitat Valenciana.

La setmana passada, com sabeu, a més de l'animació lectora també va participar en la Setmana de la Ciència del 2017 impartint tallers i xarrades en diferents cursos de primària i secundària de l'Escola Jardí. Al blog d'Oratgenet i al seu canal de Youtube ens va deixar un record del seu pas pel nostre centre (i punxant ací, trobareu les fotos de l'animació lectora).

Últimes notícies 

Recursos alumnes 

Recursos professors 

Recursos pares 

gf