CURS 2017 - 2018 

Portes Obertes 2018

Falles 2018

Pilota a l'Escola

EJA Senior League 2018

Setmana de l'Esport

Catacross 2017

Jornada de Música Africana 2017 from EJ on Vimeo.

Jornada de Música Africana

CURS 2016-2017 

Revista El sostret 

Jornades Educatives 2016 

Setmana del Llibre 2016 

Matemàtiques 2016 

Setmana de la Ciència 2015 

Escoletes 2015-2016 

EJA Esports 

Centenari 

Selecció de portades 

LLIBRES DE TEXT 2017-2018

Estimades famílies,

Adjuntem el llistat de llibres de text per cursos i aprofitem per recordar-vos que els propers dies dilluns 4 i dimarts 5 de setembre de 9 a 11 hores, podeu passar pel col·legi a recollir els llibres i, en el seu cas, a fer l'abonament dels mateixos (llibretes, Activity Book,...).

Detallem el procediment per cursos:

Infantil: sols cal que vingueu a abonar el material. Aquest any seran les senyos qui marcaran el pack. Per tant, NO se'ls heu d'emportar a casa.

1r i 2n Primària: heu de passar a signar el xec llibre i recollir el material. En el cas de 2n també l'abonament d'Snappet (tableta electrònica). Durant el mes de setembre, realitzarem una reunió per parlar-vos sobre aquest programa.

De 3r a 6é de Primària: heu d'acudir a recollir el pack del banc de llibres i abonar i recollir les llibretes (si es compren al col.legi). En el cas de 3r i 4t també es farà l'abonament d'Snappet (tableta electrònica).

De 1r a 4t d'ESO: s'ha d'abonar material/llibretes corresponent a cada curs (disponible en web a partir del divendres 1). El pack del banc de llibres es donarà a l'alumnat el dia 11, primer dia de classe.

El divendres 1 de setembre estarà disponible al col.legi i a la web del centre (www.escuelajardin.org) el llistat de llibres, llibretes i material de cada curs amb el preu corresponent. Es podrà abonar en efectiu o mitjançant transferència bancària al banc (info del banc, concepte i nº de compte també disponible divendres 1 al col.legi i a la web) o bé amb targeta al col.legi.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Nosaltres començarem a estar operatius des de divendres 1 de setembre a les 9 hores.

Una salutació,

la direcció del centre.

 

Últimes notícies 

Recursos alumnes 

Recursos professors 

Recursos pares 

gf