Comiat dels alumnes de 4t d'ESO [vídeos+SuecaTV]

Divendres passat, a l'Escola Jardí, acabaren les celebracions del curs 2012-2013 amb la Festa de comiat dels alumnes de 4t d'ESO, que d'uns anys cap ací es fa de la mà del tradicional Sopar de famílies; una multitudinària vetllada de germanor que aplega pares, alumnes, comunitat educativa en general i amics del centre.

Si el 31 de maig, durant el Festival Infantil, foren els més menuts qui demostraren els seus dots artístics sobradament; ara van ser els séniors de l'escola qui aprofitaren l'ocasió per deixar clar que l'experiència és un grau, i posaren en escena una original adaptació de l'obra de teatre juvenil “Joan, el Cendrós”, amb moments musicals i coreografies d'antologia.

En acabar el sopar, després de la projecció d'un vídeo que recollia el pas dels alumnes per l'escola i els millors desitjos per al futur dels seus pares, tingueren lloc els moments més emocionants de la nit amb les sentides paraules de la tutora, na Carmen Meseguer i, especialment, del director del centre, en Juan Daniel Tomás, que també s'acomiadava de l'escola després d'una vida sencera dedicada a la docència.

 

-----------

Si vos vàreu perdre la vetllada o voleu fer-ne memòria, ací teniu un parell de vídeos de la nit: un resum i l'entrega d'orles. També podeu accedir als informatius de la televisió local que es feren ressò de l'esdeveniment a través del següent enllaç: Informatiu 20 de juny de SuecaTV

 

comiat2013bis from EJ on Vimeo.

orles2013bis from EJ on Vimeo.

gf