Dia de la Pau 2014 (actualitzat)

Hui hem celebrat el Dia de la Pau amb música, poesia, art, molt de colorit i els ingredients més importants: un sol primaveral que no cabia en el pati i la convicció de que l'educació és el camí.

I perquè de camí ja en venim fent 100 anys a l'escola, els alumnes de cinqué han vingut preparats, amb moltes ganes i fent via, imparables, sobre quatre rodes.

5PRI_Dia de la Pau 2014 from EJ on Vimeo.

També hem tingut entre nosaltres les càmeres de Sueca Televisió, que no han volgut perdre's un dia tan especial. Estarem atents, com sempre, a la seua programació.

 

SuecaTV Dia de la Pau from EJ on Vimeo.

Podeu fer un tast de l'ambient tan bonic que hem viscut a través de les fotografies que anirem penjant a la nova Galeria d'Imatges (usuari "web" i contrasenya habitual).

Els alumnes de quart de primària, per la seua banda, ens han fet la seua particular crònica de la jornada que podreu trobar a les redaccions adjuntes

 

Per acabar, vos convidem a vindre a l'escola a partir de les 17:00 per veure els cartells que els alumnes han anat confeccionant amb motiu de la celebració.  

Tots ells habitaran el corredor principal el que ens queda de setmana per recordar-nos que la pau no és cosa d'un dia i que la pau és cosa de tots. Feliç Dia de la Pau!

Notícies relacionades:

gf