TEATRE EN ANGLÉS AL BERNAT I BALDOVÍ

Dimarts passat, els nostres joves multilingües de Primària i Secundària van assistir a dos sessions de teatre en anglés: Simbad, una de les històries més conegudes de l'antologia de contes orientals Les mil i una i nits; i Vampires, que conta la història de dos estudiants que han d’elaborar un treball sobre la novel·la Dràcula de Bram Stoker i decideixen fer-ne una adaptació molt particular...

Fins ací, pintava bé la cosa: ràpida incursió al Bernat i Baldoví, afinar l'oïda i familiaritzar-nos amb l'anglés d'una manera diferent. El que ningú s'esperava és que els plats forts de la jornada els portaríem de casa de la mà dels dots d'interpretació de Kautar de 1r d'ESO i d'una selecció de primària que van saltar a escena sense por quan els actors van demanar per "volunteers": Estela, Olga, Iván, Ainara, Pedro, Xavi, Lorena, Claudia i Marc no s'ho pensaren dos vegades.

Tanmateix, allò que realment passarà a la història serà l'estil trencador, a mitjan camí entre el break dance i la dansa contemporània (vídeo), de Don Luis i Don Moisés quan van començar moure's en sonar la música. Ja hi ha qui donava per suposat que el pròxim Dissabte en Família Zumba & Body Combat els tindríem a dalt de l'escenari marcant el ritme; rumor que immediatament s'han vist obligats a desmentir.

"Ara mateix", en paraules de Don Luis, "estem 100% concentrars en la preparació de la EJA Senior League del dissabte". Don Moisés, per la seua banda, sí que ha deixat una porta oberta al món de la dansa: "és un camp en què m'agradaria aprofundir algun dia, però d'una manera amateur i més endavant; la nostra prioritat és la jornada de futbet en família del dia 25 d'abril".

gf