NADAL 2015

Estimades famílies i amics de l'escola, com sabeu, ahir vam celebrar la festa de Nadal; amb teatre, música, una gran xocolatada a càrrec de l'AMPA i molta, molta il·lusió. Ens va encantar compartir la vesprada amb tots vosaltres, i amb els antics, però joves, alumnes que tenim escampats pel món i que van decidir vindre a saludar-nos; per a nosaltres, que continuen portant a dins la que serà la seua escola per sempre és el millor dels regals possibles.

Però, el que ho va eclipsar tot, va ser la gran presència del Pare Noel. De fet, ens acaba d'enviar un whatsapp perquè us avisem que és probable que enguany els regals arriben per missatgeria. Després d'haver alçat en braços a uns dos-cents xiquets d'infantil, primària i, fins i tot, algun que altre de secundària que se li va pujar a les cames, ha decidit agafar vacances per Nadal.

Ara podeu recuperar algun dels moments de la vesprada i dels preparatius dels pares, alumnes i professors... També trobareu una felicitació molt especial, la dels alumnes de 1r d'ESO; qui al compàs de la batuta de Bàrbara han fet una versió de la popular marxa Radetzky de Johann Strauss amb què la Filharmònica de Viena clou el Concert d'Any Nou. Ells no podien ser menys.

1ESO_Radetzky15_marxa from EJ on Vimeo.

1ESO_Radetzky15_marxa i making off from EJ on Vimeo.

Res més que tornar-vos a desitjar que passeu un bon Nadal i un millor Any Nou. Ens veiem molt prompte. I si algú s'ha quedat amb ganes de més escola i no pot esperar tant, recordeu que l'Escoleta de Nadal arranca el dilluns 28!

gf